Machines voor de vrijheid

Machines voor de vrijheid

installatie-ontwerp, houtbewerking, videoproductie

Wildeburg festival is een flinke sprong in het diepe. Menselijke en culturele waarden als vrijheid, creativiteit en natuur zijn de drijvende krachten achter dit muzikale festival. Vanuit een voorliefde voor oprechtheid en kunstzinnigheid, worden bekrompen grenzen door Wildeburg gezien als niet bestaand. Iedereen is welkom.

Drie machines representeren muziek, dag & nacht en vrijheid in deze promotievideo. De waarden van het festival zijn aanwezig in installaties die alles op z’n kop zetten. Houtbewerking is doorgevoerd tot in de kleinste details. De eilanden waar de installaties op gevestigd zijn staan symbool voor de overweldigende natuur die de thuisbasis is van Wildeburg festival.

image description
image description

Dag & nacht, vrijheid en muziek

Dag & nacht, vrijheid en muziek

Elke installatie die voor Wildeburg is verrezen representeert op een unieke manier iets eigens. Samen brengen ze in harmonie dag & nacht, vrijheid en muziek.

Zet de wereld op z'n kop en de machines fungeren als wortels van het festival. De installaties hebben een eeuwige doorloop, ze staan nooit stil. Dag en nacht kunnen de eilandbewoners in vrijheid dansen.

Houten schakels

Houten schakels

Werken met natuurlijke materialen is een must als het om Wildeburg gaat. Het festival biedt haar publiek als geen ander inspiratie uit de natuur.

Aangezien het voorname materiaal, hout, daarnaast onze favoriet is, hebben we de grenzen opgezocht en besloten alle drie de installaties van één enkel stuk Mahoniehout te boetseren.

Dat de machines zo soepel werken is dan ook één grote ode aan de natuur.

image description
image description
image description
image description
image description

Credits

Credits

Videoproductie:
E-Ville Media Group

Houtbewerking:
Raymond Calvo