Paradise found

Paradise found

visuele identeit

Op een zeilboot een exotische reis maken. Voor velen een droom, voor Joshua, de oprichter van Naar Kaapverdische Eilanden, daily business. Zijn grote liefde, Kaapverdië, moest verder op de kaart gezet worden bij hen die een vakantie vol authentieke belevenis zoeken. Het overbrengen van de sfeer en schoonheid van elk afzonderlijk eiland was daarvoor een must.

De rijkdom en gelaagdheid van de eilandengroep blijkt visueel uit een spectrum van kleuren dat voortkomt uit de natuurlijke materialen en grondstoffen van de eilanden. Een dynamisch systeem van wegwijzers representeert de geografische ligging en creëert daarnaast het gevoel van een reizen. Het icoon van elk eiland vertelt precies welke kant je op moet varen.

image description
image description
image description
image description

Avontuurlijk ontdekken

De visuele identiteit moest het individuele karakter van alle eilanden weten te vatten, maar ook het geheel. Met zo veel eilanden, is dat geen eenvoudige taak.

Verschillen in natuur, cultuur, en ligging zijn de basis voor een kleurenspectrum dat de eilanden individueel kleurt.

Elk eiland heeft een pijl als icoon die overeenkomt met de ligging. Elke pijl staat voor de essentie van de identiteit: avontuurlijk ontdekken.

image description
image description

Credits

Credits

Fotografie: